Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Економія 2-3 мільйонів гривень щомісяця – результат відкритих закупівель на Житомирщині, – Ігор Гундич

02 Жовтня 2017 • 13:20

Кіл-сть переглядів: 389

Щомісяця Житомирщина економить 2-3 мільйони гривень завдяки системі Прозоро. Саме тому державні та комунальні установи мають працювати через електронні закупівлі.

 

На цьому наголошує голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

 

«Економити 2-3 мільйони щомісяця – це результат відкритих і прозорих закупівель. Вважаю, що вже нікому не потрібно доводити, що ця система необхідна і працює. Крім економії коштів, маємо і позитив щодо відкритості – сьогодні кожен бажаючий може бачити, що і за скільки закуповує установа. А, як всі ми розуміємо, громадськість – найкращий контролер», – наголошує Ігор Гундич.

 

За інформацією департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, сума зекономлених коштів з початку використання електронних торгів складає 37 млн грн.

 

За серпень 2017 року завдяки використанню системи Прозоро установам області вдалося зекономити майже 2 млн грн. Станом на 01.09.2017 року установи області на електронних торговельних майданчиках розмістили та успішно завершили 5939 закупівель на суму 217,9 млн грн.

 

1

 

1

 

2

 

4

Версія для друку