Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Фахівці Міноборони та Генштабу ЗСУ розпочали особистий прийом. ФОТО

30 Березня 2016 • 09:35

Кіл-сть переглядів: 980

Сьогодні, 30 березня, на базі Житомирського обласного військового комісаріату у Регіональній громадській приймальні Міністра оборони України представники Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України проводять особистий прийом.

«По всій Україні налічується 12 Регіональних приймалень. До Житомира ми приїхали вперше. Мета приїзду наших фахівців – це проведення особистого прийому громадян. Звернення бувають різні і належать до компетенції різних фахівців. Тому з нами тут також представники Кадрового центру ЗСУ та Фінансового управління командування Сухопутних Військ ЗСУ», – зазначила головний спеціаліст відділу по роботі з громадянами та доступу до публічної інформації Міноборони України та координатор роботи Регіональних громадських приймалень Міністра оборони України Світлана Розовик.

Також Світлана Розовик додала, що кожна Регіональна приймальня має свою специфіку. Найчастіші питання, з якими звертаються військовослужбовці та члени їх сімей – це отримання посвідчення учасника бойових дій, отримання квартир або землі та виділення одноразової грошової допомоги.

Прийом проводитиметься до кінця дня. Представники Міноборони України запрошують усіх бажаючих до громадської приймальні за адресою: м. Житомир, вул. Параджанова, 4.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

Версія для друку