Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Федерація профспілок підсумувала роботу та затвердила план на рік

10 Лютого 2016 • 12:06

Кіл-сть переглядів: 675

10 лютого 2016 року в Будинку спілок міста Житомира відбулася VI звітно-виборча конференція Федерації профспілок Житомирської області, якою підведено підсумки роботи за рік. Представники Федерації також визначили стратегію діяльності профспілок області на наступні п’ять років.

В роботі конференції взяли участь 68 делегатів, обраних конференціями від галузевих комітетів, профспілкових об’єднань та профспілкових органів всіх рівнів.
Серед запрошених – голова обласної ради Анжеліка Лабунська та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

З результатами роботи профспілкового об’єднання області ознайомила голова Федерації профспілок Житомирської області Неля Паламарчук.

Учасники конференції зосередили увагу на певних недоліках у здійсненні громадського контролю за дотриманням трудового законодавства, підготовки робочих кадрів і активу.

На VI звітно-виборчій конференції було прийнято постанову, в проекті якої окреслено стратегію та план дій профспілок Житомирської області. Крім того, було прийнято звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, у якому делегати звертають увагу на необхідності проведення заходів щодо скорочення безробіття, створення нових робочих місць, підвищення заробітної плати, справедливого оподаткування, соціального страхування та соціальних гарантій.

 

2

 

2

 

2

Версія для друку