Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ФОТОРЕПОРТАЖ. Сергій Машковський поспілкувався зі студентами Коростишівського педагогічного коледжу

22 Квітня 2015 • 15:20

Кіл-сть переглядів: 1 211

Під час робочої поїздки у Коростишівський район голова облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав Коростишівський педагогічний коледж імені І.Я. Франка та поспілкувався з викладачами і студентами.

 

Керівник області ознайомився з експозицією робіт вихованців малої академії декоративно-прикладного мистецтва «Криниченька» та оглянув приміщення навчального закладу. 

 

Під час зустрічі із викладачами і студентами, Сергій Машковський наголосив: «Реформи, які зараз проводяться в нашій державі, не були реалізовані на початку періоду незалежності. А тому їх маєте втілити в життя ви, молоде покоління, адже саме від вас залежить європейське майбутнє нашої держави. Зараз Україна переживає непрості часи, але всі ми маємо наполегливо працювати задля досягнення успіху».

 

Голова облдержадміністрації також  відповідав на запитання студентів. Молодь найчастіше хотіла почути про героїчних бійців АТО, реформу освітньої галузі та перспективи розвитку Житомирської області.

 

Сергій Машковський закликав студентів педагогічного коледжу бути ініціативними, активними та працювати над собою. Адже Україна потребує прогресивних молодих людей, які прагнуть до самовдосконалення та можуть змінити свою Батьківщину.

 

a

 

z

 

c

 

g

 

j

 

b

 

Прес-служба облдержадміністрації  

Версія для друку