Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ФОТОРЕПОРТАЖ. Житомир приєднався до загальнообласного дня благоустрою

25 Квітня 2015 • 09:11

Кіл-сть переглядів: 653

У рамках соціально-екологічної акції «Зробимо Україну чистою!» 25 квітня у Житомирі відбувся загальнообласний день благоустрою. Так, до прибирання різних частин міста долучилися співробітники облдержадміністрації та громадськість.

 

Працівники департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації впорядковували схили по вулиці Замкова Гора. Після зими тут назбиралося багато сміття. Папір, пластик та скло зібрали в мішки та вивезли.

 

Співробітники Державної екологічної інспекції у Житомирській області разом із активістами громадської організації «Цілком природно» прибирали схили на Замковій Горі. Тут зібралося близько сотні людей з мішками, лопатами, граблями та іншими знаряддями праці. Екологи вказували, які дерева та кущі можна зрізати, аби не нашкодити природі, а чоловіки, жінки, молодь і навіть діти старанно збирали сухостій, пошкоджені гілки і сміття. 

 

Голова молодіжної громадської організації «Цілком природно» Ілля Грицанюк розповів, що цю частину Житомира вибрали не випадково, адже саме тут знаходиться  історичний центр і серце міста, оточені мальовничими краєвидами.

 

Цього дня прибирали і в інших районах обласного центру. Відтепер чисто буде на берегах річки Кам’янки, по провулку Туркенича, на прилеглих територіях до Богунського кар’єру та пішохідному мосту в парку ім. Юрія Гагаріна, на схилах по вулиці Стародавній, а також поблизу дитячого садка № 58 і на околицях скелі «Голова Чацького».

 

Нагадаємо, що голова облдержадміністрації Сергій Машковський підписав розпорядження № 79 від 16.03.2015 «Про проведення заходів із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів області». У документі, зокрема, йдеться про те, що 25 квітня на Житомирщині відбудеться загальнообласний день благоустрою.

 

q

 

w

 

e

 

r

 

t

 

y

 

u

 

i

 

k

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

Версія для друку