Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ФОТОРЕПОРТАЖ. Житомирський полігон – один із найкращих

26 Березня 2015 • 16:44

Кіл-сть переглядів: 3 131

26 березня голова облдержадміністрації Сергій Машковський відвідав 37 загальнонавчальний тактичний полігон, що поблизу с. Перлявка.

 

Посадовець оглянув військове стрільбище та подивився, як проходить артилерійська підготовка мобілізованих.

 

«Це вже не перший мій візит на полігон, – говорить Сергій Машковський. – Ми систематично відвідуємо військових, які проходять навчання в нашій області. А також по мірі необхідності допомагаємо їм. Сьогодні, наприклад, ми привезли 2 тонни води. Перед цим також була доставка дров, води і, якщо виникає якась потреба – ми долучаємося».

 

Під час відвідування навчань на полі, керівник Житомирщини поспілкувався з Героєм України, командувачем Високомобільних десантних військ ЗСУ, полковником Михайлом Забродським .

 

«Ми обговорювали питання ремонту доріг, в тому числі й на полігоні. Вже завтра буде проведена нарада з управлінням автомобільних шляхів, де вирішуватися це питання», – повідомив Сергій Машковський.

 

Голова облдержадміністрації відмітив те, що на території полігону ведеться професійна підготовка мобілізованих. І саме завдяки роботі високваліфікованих командувачів, навчальний центр Житомирської області є одиним із найкращих в України. 

 

 Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку