Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Геннадій Зубко привітав вихованців «Казки» у Новоборівській ОТГ солодкими подарунками

19 Грудня 2016 • 11:39

Кіл-сть переглядів: 631

У День Святого Миколая вихованці Центру розвитку дитини «Казка», що функціонує у Новоборівській об’єднаній територіальній громаді, отримали солодкі подарунки від Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

 

В рамках робочого візиту до Житомирської області 18 грудня Геннадій Зубко відвідав Новоборівський Центр розвитку дитини «Казка» та оглянув приміщення дошкільного закладу, яке було реконструйовано у 2015 році за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

 

Віце-прем’єр-міністр разом з керівниками області та міста переконалися в тому, що санація будівлі виконана якісно. Автономна котельня закладу, яка працює на альтернативному паливі, забезпечує теплом та комфортом 180 дітей та працівників.

 

Міністр наголосив на тому, що зміни, які відчули вихованці та персонал установи, відбулися саме за рахунок нових можливостей фінансової децентралізації. Адже на відновлення будівлі використано 1 млн 367,147 тис. грн коштів ДФРР при співфінансуванні з місцевого бюджету в розмірі 170,651 тис. грн. І ці зміни є незворотніми.

 

Також ініціативи Геннадія Зубка сьогодні, 19 грудня, святковий настрій дошкільнят доповнився солодощами від керівництва держави, які діти знайшли під подушками.

 

Завідувач ЦРД «Казка» Наталія Шкоргут розповіла гостям про фізкультурно-оздоровчий напрям діяльності закладу. Також показала спортивну та тренажерну зали з фізкультурним обладнанням та інвентарем. У фізіотерапевтичному кабінеті дошкільнята, відповідно до призначень лікаря, отримують процедури на апаратах магнітотерапії, інгаляторах, електрофорезі, дарсонвалізації.

 

Нагадаємо, що 18 грудня Геннадій Зубко відвідав в рамках робочої поїздки Новоборівську ОТГ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку