Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Геннадій Зубко: ЦНАП – це комфортна комунікація влади і громадян

23 Вересня 2016 • 13:30

Кіл-сть переглядів: 772

1Одним з важливих завдань реформи децентралізації є наближення якісних послуг до населення. Адміністративні послуги мають можливість надавати у громадах ЦНАПи – Центри надання адміністративних послуг.

 

Такий заклад завдяки децентралізації відкрили у с. Корчак, що входить до складу Тетерівської громади. Його функціонування сьогодні оглянув Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва, ЖКГ України Геннадій Зубко та т.в.о. голови Житомирської ОДА Ігор Гундич.

 

«ЦНАП – це комфортна комунікація влади і громадян, коли влада зручно й швидко надає людям послуги. Це те, що сьогодні дає децентралізація – по всій країні відкриваються такі центри. До ЦНАПу Тетерівської ОТГ із березня 2016-го за послугами звернулося 1252 людини. Це, зокрема, послуги щодо земельних питань, Державної міграційної служби, у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно тощо. На засадах співфінансування у ЦНАП здійснено капітальний ремонт. Державна субвенція склала 1 млн 91 тис. грн, а поточний ремонт здійснили за рахунок коштів місцевого бюджету в сумі майже 200 тис. грн», – зазначає Геннадій Зубко.

 

ЦНАП у Тетерівській громаді не лише робить комфортнішим життя своїх громадян, але і дає додаткові надходження у місцевий бюджет, адже звернутися за адміністративною послугою можуть жителі всієї області.

 

Нагадуємо, що сьогодні у рамках робочої поїздки Геннадій Зубко провів децентралізаційний урок у Тетерівській школі та взяв участь у відкритті дитячого садочку у с.Дениші.

 

1

 

2

 

3

 

3

 

5

 

5

 

6

Версія для друку