Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Герої не вмирають. Вони згори тримають небо над Україною! – тематичний ролик МКІП. ВІДЕО

17 Лютого 2023 • 15:00

Кіл-сть переглядів: 1 960

Цьогоріч заходи до Дня Героїв Небесної Сотні проходитимуть під гаслом «Небесна Сотня – перші Герої російсько-української війни».

 

Небесна Сотня зайняла своє гідне місце в історії багатовікових визвольних змагань українського народу. Курс на європейську та євроатлантичну інтеграцію України, за що боролися Герої Небесної Сотні та активісти Революції Гідності, є незмінним, як і прагнення України закінчити перемогою війну з російським агресором, відновити свою територіальну цілісність та побудувати сучасну процвітаючу європейську державу. Мета в нас одна – СВОБОДА!

 

До дня вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні Міністерство культури та інформаційної політики України підготувало тематичний відеоролик.

«Герої не вмирають. Вони згори тримають небо над Україною! 20 лютого – День Героїв Небесної Сотні», – йдеться у ролику.

Нагадаємо, що Національним музеєм Революції Гідності спільно з ГО “Родина Героїв “Небесної Сотні” реалізовується проєкт “Характери Гідності”, в рамках якого відзнято серію роликів про те, якими Герої Майдану були в житті.

 

З інформаційно-методичними матеріалами Українського інститут національної пам’яті Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – музею Революції Гідності можна ознайомитися ТУТ.

 

20 лютого також долучайтеся до вебінару “Небесна Сотня: Герої Майдану — Герої війни”.

 

 

Версія для друку