Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА Ігор Гундич – на 6 місці в загальнодержавному рейтингу

06 Лютого 2017 • 14:01

Кіл-сть переглядів: 949

6 місце в загальнодержавному рейтингу серед голів облдержадміністрації посів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

 

Рейтинг діяльності голів ОДА за 2016 рік проводився ГО «Комітет виборців України». Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.

 

Соціально-економічний розвиток області було оцінено за 10 напрямками: розвиток промисловості, сільського господарства, темпи будівництва, прийняття в експлуатацію житла, залучення інвестицій, торговельний баланс, зайнятість та безробіття, збільшення заробітної плати, фінансова самодостатність та енергозбереження. Дані на основі інформації Державної служби статисики та відповідей профільних міністерств та облдержадміністрацій на запити ВГО КВУ.

 

Опитування експертів проводилося шляхом анкетування. Всього було виділено 16 напрямків. Серед іншого ставилися питання щодо реалізації реформ на місцях (децентралізація, спрощення надання адмінпослуг, державні закупівлі, боротьба з корупцією), кадрової політики голови ОДА та співпраці із обласною радою, прозорості роботи тощо. В експертному опитуванні взяли участь 245 осіб. Переважно це були лідери громадської думки, політичні експерти та представники ЗМІ.

 


 

Версія для друку