Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА Ігор Гундич не дозволить перевізникам безпідставно піднімати тарифи

26 Січня 2017 • 12:11

Кіл-сть переглядів: 733

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич заявив, що не допустить безпідставного і самостійного підняття тарифів на пасажирські перевезення в області.

Про це він попередив перевізників сьогодні, 26 січня, під час робочої наради.

«Я хотів би, щоб ви в обов’язковому порядку погоджували підняття тарифів із облдержадміністрацією, яка є замовником перевезень, а не працювали за принципом “захотів–підняв–і поїхав”. Моя вимога – прийти до нас і показати, чому ви піднімаєте ціни. Безпідставного підняття тарифів я не допущу. Якщо ви мене не зрозумієте, то матимете справу з Антимонопольним комітетом, вони все швидко порахують», – звернувся Ігор Гундич.

Відповідно до законодавства, перевізники повинні за 2 тижні попереджати пасажирів про підняття тарифів, які мають бути економічно обґрунтованими.

Нагадаємо, сьогодні під час наради голова ОДА Ігор Гундич дав доручення Роману Крисюку за 3 дні розірвати договір із перевізником, що працює на маршруті №110, а також поставив і інші дедлайни: 1 місяць – на приведення пасажирського транспорту у належний стан, 3 місяці – на встановлення GPS-трекерів на приміських маршрутах. Крім того, керівник області акцентував на систематичних і без попереджень перевірках щодо якості надання послуг із пасажирських перевезень та стану автотранспорту.

 

Версія для друку