Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА Ігор Гундич проводить зустрічі із громадянами – питання вирішуються вже під час прийому

11 Квітня 2017 • 09:02

Кіл-сть переглядів: 665

Все більше жителів області звертаються до голови облдержадміністрації на особистий прийом громадян для вирішення різноманітних питань. Адже більшість із них вирішуються вже під час зустрічі із головою ОДА. Сьогодні, 11 квітня, Ігор Гундич провів черговий прийом громадян.

Зокрема, представники Станишівської об’єднаної територіальної громади звернувся з питань незаконного перекриття річки Гуйва в межах села Піски. Під мостом річки було встановлено залізобетонну перегородку без необхідної проектної документації. Ігор Гундич одразу провів телефонну розмову із головою ОТГ – до 15 квітня воду буде спущено.

Також до керівника області звернулися за підтримкою батьки дитини з рідкісним генетичним захворюванням, що потребує лікування за кордоном. Ігор Гундич наголосив, що забезпечить максимальне сприяння, у тому числі, і щодо виділення коштів на лікування дитини із обласного бюджету.

Усі інші звернення, які приходять від громадян, направляються для оперативного вирішення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації.

Нагадаємо, що до Ігоря Гундича можна записатися і на відеоприйом. З інструкцією можна ознайомитися тут.

Версія для друку