Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА Ігор Гундич зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджанської Республіки

16 Грудня 2016 • 15:05

Кіл-сть переглядів: 897

До Житомира сьогодні, 16 грудня, завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худієв.

 

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич та голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма разом з азербайджанською делегацією обговорили можливості реалізації майбутніх спільних проектів.

 

«Окрім того, що на Житомирщині чимала діаспора азербайджанців, на території області 9 підприємств з азербайджанським капіталом. Тому те, що ви відвідуєте нашу область, є важливим та знаковим. Ми активно працюємо над тим, щоб залучати інвестиції, і запрошуємо вас до співпраці», – зазначив Ігор Гундич.

 

Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худієв наголосив на тому, що компанії Азербайджанської Республіки мають бажання брати участь у бізнес-проектах області. Тому незабаром кілька керівників підприємств також завітають до Житомирщини з пропозиціями щодо конкретних проектів, які можуть бути реалізовані в області. Зокрема, це стосується очищення води, будівництва, інфраструктури.

 

Ігор Гундич наголосив на тому, що інвесторів на Житомирщині чекають із задоволенням. Адже в області є більше 90 потенційних проектів для інвестування.

 

Представники делегації Азербайджанської Республіки подякували керівництву області за теплі слова і прийом та висловили сподівання на плідну бізнес-співпрацю у майбутньому.

Версія для друку