Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА під час особистого прийому громадян: Я застосую важелі впливу

21 Травня 2015 • 09:10

Кіл-сть переглядів: 868

21 травня голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів плановий особистий прийом громадян.

 

Головні теми звернень: відшкодування витрат на надані медичні послуги, працевлаштування, право безкоштовного проїзду у міському транспорті.

 

Так Людмила Тимошенко з м. Коростеня в розпачі звернулася до керівника області з проханням допомогти фінансово на лікування її онкохворої матері. Вона вже попередньо зверталася до голови і кошти вже були виділені. «Я дуже вдячна, що ви не байдужі до людського горя. Я знову мушу звернутися до Вас, адже хвороба матері прогресує, коштів не вистачає», – сказала жителька області. Сергій Машковський пообіцяв взяти на особистий контроль вирішення цього питання.

 

А жителька с. Грозине Коростенського району Любов Огороднік  просила допомогти працевлаштувати її сина. Любов Миколаївна та її сім’я – волонтери. Вони постійно допомагають нашим бійцям на сході держави. Але офіційна робота потрібна, бо коштів на прожиття не вистачає. Сергій Машковський назначив особисту зустріч сину: “Ми зустрінемося та поспілкуємося”, – запевнив голова ОДА.

 

Тим часом житомирянин Олександр Пашковський просив посприяти у відключенні його квартири по вулиці Київській, 96 від центрального опалення. Він не задоволений якістю послуг теплопостачання та планує перейти на альтернативні види палива. Голова облдержадміністрації дав доручення директору департаменту житлово-комунального господарства Геннадію Забродському в найкоротші терміни вивчити дане питання і допомогти з оформленням документів. “Мій кабінет відкритий для всіх. Якщо питання не вирішуються на місцях – я застосую свої важелі впливу”, – сказав керівник області.

Зазвичай, в день особистого прийому Сергій Машковський спілкується в середньому з 15-20 громадянами.

 

1

 

2

 

3

Версія для друку