Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА підводить підсумки готовності області до зими

29 Вересня 2015 • 08:25

Кіл-сть переглядів: 939

Сьогодні, 29 вересня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський проводить розширену нараду з питань завершення підготовки об’єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період та початок опалювального сезону 2015/2016 року, про стан надання житлових субсидій населенню області та погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

 

На нараді присутні голова обласної ради Віталій Француз, голови райдержадміністрацій, заступники міських голів міст обласного значення, керівники профільних управлінь облдержадміністрації та установ області.

 

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Дмитренко доповість про стан підготовки об’єктів соціальної сфери до роботи в зимовий період 2015/2016 року та заготівля нормативної потреби твердого палива

 

Заступник директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Геннадій Забродський розповість про готовність об’єктів житлово-комунального господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 року та обов’язкове виконання заходів з економії використання енергетичних ресурсів.

 

Перший заступник начальника служби автомобільних доріг у Житомирській області Ігор Костюк повідомить про підготовку дорожньо-мостового господарства області до роботи в осінньо-зимовий період.

 

В.о. начальника Державної інспекції Держенергонагляду в Житомирській області Олександр Коваленко доповість про стан готовності енергетичного господарства області до зимового періоду.

 

Директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна ознайомить зі станом надання житлових субсидій населенню області та рівнем погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

 

1

 

2

Версія для друку