Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА проінспектував ще два райони

16 Вересня 2015 • 12:09

Кіл-сть переглядів: 850

Перед початком опалювального сезону голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський проводить особисті співбесіди з керівниками районів. Голови РДА звітують про підготовку до зими, переведення  котелень на альтернативні види палива та створення його запасу та надання  житлової субсидії населенню.

 

Так, у Володарськ – Волинському районі всі котельні 100% готові до опалювального сезону.

 

В селищах Володарськ-Волинський та Нова Борова  квартири  в багатоповерхових житлових будинках переведені на індивідуальне електроопалення. В заклади освіти та охорони здоров’я закуплено та завезено кам’яне вугілля, брикет, дрова.

 

У 2015 році встановлено модульний теплогенератор та котли на твердому паливі в Володарськ-Волинському  ЦПМСД    та створено запас палива на опалювальний період.

 

Попри позитивні тенденції, лише 2269 домогосподарствам району призначено житлові субсидії. Це становить 68% від планована показника. Та є найгіршим показником в області.

 

Сергій Машковський попросив керівництво району надати письмові пояснення щодо неналежної роботи по наданню субсидій населенню та роботи мобільних груп.

 

Голова Червоноармійської РДА, Анатолій Підлісний доповів, що в районі з   24 навчальних закладів лише в 3 котельні на газовому опаленні, решта працюють на твердому паливі.

 

Заборгованості за спожиті енергоносії підприємстві, установ, організацій району немає.

 

Управлінням праці та соціального захисту населення Черняхівської РДА прийнято 1751 заяв для призначення субсидій. Призначено 1680, що становить 96% . Також проведено автоматичний перерахунок 552 особам (сім’ям). Всього від початку року  2232 домогосподарствам призначено державну допомогу.

 

 

 

Версія для друку