Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова ОДА та Віце-прем’єр-міністр проголосували в Житомирі

15 Листопада 2015 • 12:50

Кіл-сть переглядів: 698

Сьогодні, 15 листопада, в Житомирі на дільниці № 181411 проголосув Віце-прем’єр-міністр України — Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко. Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський віддав свій голос на  дільниці №181366.

 

«Посада мера міста – це питання господарської діяльності, залучення інвестицій, житлово-комунального господарства, надання  якісних послуг.  Сьогодні вибираємо  людину, яка буде працювати, керувати, давати ту ефективність, яка потребує саме громада Житомира», – зазначив Геннадій Зубко.

 

 

 «З 8.00 ранку до 20.00 вечора мешканці міста мають змогу реалізувати своє виборче право. Соціальна цінність виборів в тому і полягає, що кожен громадянин повинен усвідомити важливість здійснення свого права вибору, що забезпечує можливість бути суб’єктами державної влади і управління», – підкреслив Сергій Машковський.

 

 

Станом 15:00 15 листопада процес голосування під час другого туру виборів Житомирського міського голови триває у штатному режимі. За оперативними даними станом на 14:00 у Житомирі середня явка склала 14,08% від загальної кількості виборців.

 

 

 

 

Версія для друку