Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Горщиківська громада передала чергову автівку Силам оборони України

11 Червня 2024 • 10:33

Кіл-сть переглядів: 130

Війна в Україні триває вже понад десять років, і за цей час світ став свідком неймовірної стійкості та мужності українського народу. На передовій борються тисячі відважних чоловіків та жінок, які щодня ризикують своїм життям, щоб захистити свою Батьківщину від російського вторгнення. Їх справедливо називають “людьми-титанами”.

 

Ці герої не лише захищають країну на полі бою, але й надихають мільйони людей своїм прикладом. Їхня стійкість, самовідданість та непохитна віра у перемогу вселяють надію в серця всіх українців.

 

Проте, війна неможлива без підтримки тилу. Мільйони людей в Україні та за її межами об’єдналися, щоб допомогти армії та постраждалим від війни. Волонтери збирають кошти, закуповують гуманітарну допомогу, доглядають за пораненими, підтримують біженців.

 

Одним із таких волонтерів є пастор церкви “Непохитна основа” села Горщик, Олександр Ярошенко. Нещодавно він передав чергову автівку на фронт захисникам України. Це не перший його внесок у боротьбу за свободу та незалежність України.

 

Історія пастора Ярошенка та його пастви – лише один з багатьох прикладів самовідданості та героїзму українців. Щодня вони роблять свій внесок у наближення перемоги.

 

 

Версія для друку