Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Грант від 20 000 до 250 000 доларів США на реалізацію проєкту від IREX

07 Жовтня 2024 • 14:05

Кіл-сть переглядів: 143

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX оголошує про початок прийому в першу чергу концептуальних записок, а згодом повних проєктних заявок на фінансування в рамках Річного Програмного Оголошення (далі – Оголошення). IREX запрошує до співпраці в рамках програми «Український Фонд Швидкого Реагування» (URRF) з метою задоволення нагальних потреб та підвищення стійкості уряду України, громадянського суспільства та цивільного населення на тлі вторгнення росії та потенційної окупації, а також підтримки системи національного спротиву України.

 

IREX надасть гранти на цю діяльність у розмірі від 20 000 до 250 000 доларів США на період виконання з 1 грудня 2024 року по 31 травня 2025 року або на коротший період, залежно від потреб грантової пропозиції.

 

Конкурс за цим Оголошенням буде відкритим протягом шести місяців. Концептуальні записки розглядатимуться на постійній основі. Протягом періоду подачі заявок у листопаді-січні прийматимуться лише короткострокові (2 місяці) проєкти. Розгляд заявок відбуватиметься щоквартально.

 

Це Оголошення опубліковане з метою пошуку заявників, які запропонують креативні та ефективні підходи до розробки та реалізації заходів, спрямованих на задоволення нагальних критичних потреб та підвищення стійкості українського уряду, громадянського суспільства, цивільного населення, а також ветеранів/ветеранок, як зазначено в розділі «Опис грантової можливості».

 

Дедлайн: Очікувана тривалість грантової підтримки IREX та період виконання проєктів – з 20 листопада 2024 року до 31 травня 2025 року, або коротший, залежно від потреб проєкту.

 

Посилання : https://www.irex.org/program/richneprogramneogoloshennyaukrainskiyfondshvidkogoreaguvannya

Версія для друку