Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Громада Баранівського району передала автомобіль для бійців в зону АТО

28 Січня 2015 • 09:35

Кіл-сть переглядів: 649

Жителі Баранівського району передали позашляховик «Jeep» командуванню 1-ї роти 10-го окремого мотопіхотного батальйону, який входить до складу 72-ї Білоцерківської окремої механізованої бригади. Крім того, воїнам-землякам привезли також продукти харчування, медикаменти, взуття, зібрані їхніми родинами та волонтерами.

 

Як повідомив перший заступник голови Баранівської райдержадміністрації Володимир Хіміч, це вже другий позашляховик, який громада району відправляє на схід держави.

 

«Першу таку автівку ми передали військовим 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади. Тепер аналогічну модель доправили бійцям 10-го окремого мотопіхотного батальйону. Вони нещодавно телефонували та повідомили, що в результаті обстрілу «Градів» залишилися без своєї «Газелі» і наразі потребують автомобіль такого типу».

 

Кошти на придбання цього автомобіля вартістю 43 тис. грн. збирала вся громада Баранівського району: приватні підприємці, колективи загальноосвітніх шкіл, жителі територіальних громад сіл і селищ, районні осередки політичних партій, громадські об’єднання та небайдужі громадяни. На даний час збір коштів продовжується.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку