Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Громадська рада при ОДА підбила підсумки роботи та окреслила завдання на 2017 рік. ФОТО

26 Січня 2017 • 15:35

Кіл-сть переглядів: 803

Чергове засідання громадської ради при Житомирській ОДА відбулося сьогодні, 26 січня, за участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути.

 

Голова громадської ради Володимир Стельмах прозвітував про діяльність за 2016 рік. Серед напрацювань – участь у обговореннях найбільш гострих проблем області, громадський контроль за  дотриманням вимог законодавства, участь та ініціювання громадських обговорень, громадських слухань суспільно важливих тем, у тому числі кадрових питань тощо.

 

Громадська рада поточного скликання завершує свою роботу у квітні цього року. Тому учасники ухвалили план роботи лише на перший квартал 2017 року.

 

Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Ольга Григор’єва поінформувала присутніх про обласну Програму розвитку громадянського суспільства в Житомирській області на 2016-2020 роки.

 

У 2017 році на розвиток громадянського суспільства виділено більше мільйона гривень. Кошти будуть надаватися на проекти, які виграють конкурс та пройдуть захист. Конкурс буде оголошено у березні поточного року, про що громадськість дізнається через ЗМІ.

 

Також Ольга Григор’єва розповіла про умови, за якими формуватиметься нова громадська рада. Зокрема, ініціативна група буде голосувати за склад ради, а кількість членів зменшиться до 35.

 

Нагадуємо, одним з пріоритетів діяльності Ігоря Гундича на посаді голови ОДА є підтримка громадських ініціатив.

 

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

 

 

 

 

Версія для друку