Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Громадська рада при ОДА працює в комісіях. Фото

18 Червня 2015 • 09:17

Кіл-сть переглядів: 805

На засідання комісії (з питань взаємодії з силовими структурами та державними установами) Громадської ради при Житомирській ОДА завітав начальник УМВС України в Житомирській області Валерій Рудик. Він вкотре підтвердив позицію УМВС щодо прозорості кадрових призначень та врахування думки громадськості.

 

Черговим прикладом взаємодії стали обговорення кандидатури на посаду заступника начальника УМВС області, які відбулися на засіданні профільної комісії ГР. До членів громадської ради прийшов Євген Березін, який є кандидатом на посаду заступника начальника УМВС. Євген Вікторович розповів про себе, розкрив плани в роботі правоохоронних органів у області, відповів на питання представників ГР та вислухав пропозиції щодо спільних дій.

 

Нагадаємо, що Громадська рада при Житомирській ОДА направляла звернення до Міністерства внутрішніх справ України щодо обов’язковості громадських обговорень кандидатів на ключові посади в УМВС.

 

Міністерство висловило підтримку позиції громадської ради і повідомило, що призначення будуть відбуватися з урахуванням думки громадськості. Одним з проявів конструктивного діалогу й стали громадські обговорення кандидата на посаду заступника начальника УМВС України в Житомирській області.

 

Забезпечувати діалог Громадської ради при Житомирській ОДА з силовими структурами та державними установами буде відповідна комісія. Головою комісії було обрано Сергія Поплавського (Міжнародний благодійний фонд «Мир Україні»). Куратором цієї комісії є перший заступник голови Громадської ради при Житомирській ОДА Наталія Волинець.

 


 

 

 

Версія для друку