Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Громадськість вирішила перевірити документи до складу громадської ради ОДА

17 Липня 2017 • 16:12

Кіл-сть переглядів: 611

В тижневий термін перевірити всі документи, які подали громадські організації для участі в установчих зборах для формування громадської ради при Житомирській облдержадміністрації.

 

Таке рішення прийняли кандидати до нового складу громадської ради при ОДА під час установчих зборів, які відбулись сьогодні, 17 липня.

 

Участь в установчих зборах взяв заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута, який зазначив: «Житомирська облдержадміністрація зацікавлена в якомога більшому представництві абсолютно всіх громадських організацій в установчих зборах. І категорично проти, якщо документи у когось не приймались або приймались з порушенням. Мені хотілося б, щоб з усіх районів максимальна кількість організацій змогла законним способом подати документи, а вже з них – громадськість обирала б 35 найбільш достойних до складу громадської ради при облдержадміністрації».

 

Таким чином, представники громадських організацій ініціювали перевірку документів, які подані для формування нового складу громадської ради. В тому числі 25 організації, документи яких відмовилась розглядати ініціативна група.

 

Нагадаємо, що ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Житомирській ОДА була створена 19 травня 2017 року, прийом документів розпочався 22 травня, 1 липня ініціативна група завершила перевірку документів громадських організацій та оприлюднила оголошення про проведення установчих зборів та перелік ГО, які братимуть в них участь.

Версія для друку