Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині завершився тиждень права

21 Грудня 2018 • 13:11

Кіл-сть переглядів: 229

З 10  по 16 грудня на Житомирщині тривав Всеукраїнський тиждень права, який цього року був приурочений  70-річчю Загальної декларації прав людини. Підсумки проведеної роботи обговорили під час семінару за участі працівників юридичних служб та органів виконавчої влади.

 

 

Організатором семінару є Головне територіальне управління юстиції в Житомирській області.

 

 

Загалом протягом тижня права було проведено понад 100 заходів – семінари, тренінги, консультації, вікторини та інше – в навчальних закладах, державних підприємствах, установах та організаціях області. Долучилися до цих заходів близько 3000 людей.

 

 

Також вперше працювали юридичні майданчики «Мої права». Вони були відкриті на кількох  локаціях – на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Житомирській області, на базі Житомирської митниці ДФС, центру професійно-технічної освіти м. Житомира, на базі ДУ «Житомирська Обласна Фітосанітарна Лабораторія», в  Житомирському обласному фонді соціального захисту інвалідів, на базі Навчально-Методичного Центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області,  а також діяв такий майданчик в Житомирській обласній державній адміністрації.

 

 

Відбувся семінар сьогодні, 21 грудня.

 

 

Нагадаємо, що 23 учасники курсів гідів отримали сертифікати про успішне завершення навчання.

 

Версія для друку