Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У 2019-2021 роках у Новоград-Волинському районі планують будівництво та реконструкцію закладів освіти та охорони здоров’я

27 Грудня 2018 • 10:39

Кіл-сть переглядів: 171

Про це йшлося під час засідання Ради регіонального розвитку Новоград-Волинського району, яке відбулося минулого тижня. За дорученням голови ОДА Ігоря Гундича Новоград-Волинський район, як і інші райони Житомирщини, під час засідання Ради регіонального розвитку підбивають підсумки ініційованої Президентом України реформи децентралізації та визначаються з перспективними планами на три роки.

 

Захід пройшов під головуванням першого заступника голови Новоград-Волинської РДА Наталії Даниленко, серед присутніх – представники районної влади, депутати обласної та районної рад, начальники районних управлінь і служб, сільські голови та голови ОТГ, керівники підприємств, установ, організацій, громадськість району.

 

Згідно порядку денного під час засідання були розглянуті актуальні питання для району та області:

 

1. Про підсумки впровадження реформи децентралізації у районі в 2015-2018 роках;

2. Про перспективи розвитку Житомирської області та району в 2019-2021 роках;

3. Про підсумки роботи Новоград-Волинського району за 2017-2018 роки та перспективний план розвитку Новоград-Волинського району на 2019-2021 роки.

 

Під час своїх промов доповідачі розповіли про ефективне використання внутрішнього потенціалу району, стимулювання та підтримку місцевих ініціатив, підвищення конкурентоспроможності регіону. Обговорили й реалізацію нових пріоритетів державної регіональної політики та проекти, які доцільно реалізувати впродовж 2019-2021 років. Зокрема, мова йшла про будівництво, реконструкцію, добудову закладів освіти, культури, охорони здоров’я, а також ремонт доріг.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку