Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Україні потрібна збільшена військово-морська присутність Німеччини та союзників у Чорному морі як стримуючий фактор для Росії – Президент

02 Грудня 2018 • 08:51

Кіл-сть переглядів: 225

«Нам потрібна збільшена військово-морська присутність Німеччини та союзників у Чорному морі як стримуючий фактор для Росії», – заявив Президент Петро Порошенко в інтерв’ю німецькому Funke Media Group.

 

Глава держави підкреслив: «Агресивні дії Росії є неприйнятними. Міжнародне співтовариство та об’єднана Європа повинні посилити тиск на Росію».

 

«Нам потрібна сильна, уніфікована, недвозначна реакція стосовно агресивної поведінки Росії. Ми повинні зупинити «Північний потік-2». Ми повинні вже зараз думати про нові санкції», – заявив Петро Порошенко.

 

Він також додав, що настав час для реакції проти Росії, яка була після випадку в британському Солсбері, де російського колишнього шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку було важко поранено нервово-паралітичною речовиною «Новічок».

 

«Я вважаю, що зустріч Європейської Ради у Брюсселі в грудні стане своєчасною можливістю розглянути ситуацію, основану на принципі солідарності та єдності з Україною», – підкреслив Президент.

Версія для друку