Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Гуманітарна комісія розглянула сесійні питання

17 Грудня 2015 • 10:21

Кіл-сть переглядів: 657

Вчора, 16 грудня 2015 року, депутатська постійна комісія з гуманітарних питань питань розглянула проекти рішень і програми, що вноситимуться на розгляд найближчих сесій обласної ради.

Зокрема, питання обласного бюджету на 2016 рік відкликане фіндепартаментом на доопрацювання у відповідність із проектом державного бюджету та можливі зміни в системі оподаткування, передачі державних повноважень на місця

.
Депутати на засіданні комісії погодили план роботи обласної ради на І півріччя 2016 року, проекти програм інформаційної діяльності, розвитку громадянського суспільства на 2016-2018 роки, видання серії «Книга Пам’яті України. Чорнобильська трагедія. Житомирська область» на 2016 рік.

Натомість гуманітарна комісія відклала на доопрацювання питання про необхідність погодження фінансування заходів, а також вихід обласної ради зі складу засновників редакції газети «Житомирщина».

До наступного засідання гуманітарної комісії робоча група має представити вже перший звіт щодо господарського стану редакції.

До сесії депутати постійної комісії з гуманітарних питань планують зібратися ще раз.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

Версія для друку