Харчова промисловість Житомирщини нарощує обсяги виробництва
30 Квітня 2015 • 14:37
Кіл-сть переглядів: 828
За підсумками січня-березня цього року в області спостерігається зростання обсягів виробництва на підприємствах харчової промисловості. Так, індекс продукції становить 102,7 % до аналогічного періоду 2014 року. Про це повідомляють у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Протягом трьох місяців в області вироблено: м’яса свиней свіжого і охолодженого 1,2 тис. тонн (149,6% до січня-березня 2014 року), м’яса великої рогатої худоби свіжого і охолодженого – 0,8 тис. тонн (76,9%), м’яса великої рогатої худоби замороженого – 0,2 тис. тонн (166,9%), виробів ковбасних – 4,9 тис. тонн (201,3%), молока обробленого рідкого – 39,4 тис. тонн (110,6%), молока і вершків сухих – 1,4 тис. тонн (107,5%), сирів жирних – 1,8 тис. тонн (93,5%), масла вершкового – 1,2 тис. тонн (87,2%), молока та вершків (жирністю більше 6%) – 3,3 тис. тонн (101,7%), йогуртів – 2,7 тис. тонн (103,9%), спредів – 2,4 тис. тонн (109,8%), продуктів молоковмісних – 2 тис. тонн (97,3%), борошна – 1 тис. тонн (в 3,6 разів бульше), круп – 0,9 тис. тонн (140,2%), пива 1798,9 тис. дал (81,3%).
Прес-служба облдержадміністрації