Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Хто представлятиме Житомирщину на Всеукраїнських змаганнях з футболу. ФОТО

27 Травня 2015 • 08:42

Кіл-сть переглядів: 732

Протягом квітня і травня Житомирським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації організовані змагання з футболу, участь у якому взяли більше 60 дворових команд. Заходи відбувалися в рамках Першого офіційного турніру з дворового футболу серед дітей вікових груп 13-14 та 15-16 років.

 

26 травня на спортивному майданчику Агротехнічного коледжу відбувся обласний фінал Всеукраїнського заходу з дворового футболу.

 

На церемонії нагородження привітала юних футболістів директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Світлана Гресь та зазначила, що пишається хлопцями, які вибрали здоровий спосіб життя та в майбутньому стануть справжніми захисниками нашої Вітчизни.

 

За результатами змагань I місце зайняла команда Житомирського технологічного коледжу, II – команда Житомирського ліцею №2, III – Житомирський торгово-економічний коледж.

 

Призери та переможці нагороджені дипломами та медалями. Команда-переможниця буде представляти Житомирщину на Всеукраїнському турнірі, який відбудеться 29-30 травня у Києві.

 

1

 

2

 

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

Версія для друку