Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Дерман з Житомирщини в складі команди виборов срібло на естафеті з плавання на «Іграх Нескорених»

18 Вересня 2023 • 16:25

Кіл-сть переглядів: 771

На міжнародному спортивному заході з адаптивних видів спорту для ветеранів та військовослужбовців «Ігри Нескорених» українська команда виборола срібло на естафеті з плавання. Серед тих, хто виборював нагороду, — Ігор Дерман з Житомирщини, військовослужбовець Сил територіальної оборони ЗСУ.

 

Він захищає Україну з 2014 року. Брав участь у боях за Щастя, Станицю Луганську, Мар’їнку. Був командиром роти. Під час виконання бойового завдання ворожа міна вибухнула — Ігор  сильно поранив ногу. У шпиталі її ампутували, бо почався сепсис. Згодом Ігор уже з протезом повернувся до цивільного життя. Займався доставкою автомобілів з США та Грузії, а ще у нього з братом був ресторан доставки бургерів.

 

Коли почалось широкомасштабне вторгення pocіян в Україну, Ігор був у Києві.

«Мені почали дзвонити, писати, питати, що робити. Я казав, що не знаю, що вам робити, а я їду за «броніком» в Бердичів і повертаюся назад в Київ.

Ігор Дерман мобілізувався до Сил територіальної оборони ЗСУ. Захисник каже, що коли почалась повномасштабна війна, то дуже зрадів, що український народ став одним цілим, народом, який йде до однієї цілі.

 

Вітаємо Ігоря з вагомим здобутком, бажаємо подальших перемог та дякуємо за службу!

 

Слава Україні!

 

Версія для друку