Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич: Говоріть конкретно, хто вимагає хабарі – ми виведемо його на чисту воду

07 Жовтня 2016 • 13:34

Кіл-сть переглядів: 754

1На засіданні круглого столу з питань випалювання деревного вугілля в області, яке відбулося сьогодні у Житомирі, підприємці підняли питання про те, що неодноразово зіштовхуються з корупцією.

 

Т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич закликав присутніх не просто говорити про явище корупції, а називати конкретні факти й імена. Адже тільки викривши корупціонерів можна подолати корупцію.

 

«Давайте говорити конкретно, хто вимагає хабарі, хто дає. Якщо у когось із вас хтось вимагає хабар і ви боїтеся звертатися до правоохоронних органів – повідомляйте мене особисто. Я гарантую, що ми цю людину виведемо на чисту воду. І це буде прикладом для інших. Тільки так ми зможемо подолати корупцію», – наголосив Ігор Гундич.

 

Т.в.о. голови облдержадміністрації підкреслив, якщо підприємець працює легально, має сертифіковане обладнання, сплачує податки, пройшов громадські слухання, то влада тільки за розвиток його бізнесу.

 

Якщо на сьогодні суб’єкт господарювання не оформив свою діяльність, але у нього витримані усі вимоги, врахована думка громадськості, то з легалізацією його підприємницької діяльності проблем не виникатиме, – запевнив Ігор Гундич.

Версія для друку