Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич на особистому прийомі: Ми зробимо все, щоб допомогти

22 Листопада 2016 • 10:18

Кіл-сть переглядів: 674

1Особистий прийом громадян провів сьогодні, 22 листопада, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

До керівника області люди звертаються з різних питань. Найчастіше – це отримання матеріальної допомоги, вирішення житлових питань та допомога в отриманні земельної ділянки.

Сьогодні ж до голови ОДА звернулися представники Житомирської профспілки працівників освіти і науки України стосовно розподілу освітньої субвенції та виплати заробітної плати вчителям і медичним працівникам.

Ігор Гундич запевнив, що цьогоріч освітяни і медики отримають заробітну плату своєчасно і в повному обсязі. «Це неправильно, коли вчителі та медики отримують зарплатню за другу половину грудня у січні. Я підпишу розпорядження про розподіл субвенції – і в цьому році виплати будуть вчасними», – наголосив Ігор Гундич.

Також до керівника області звернулися жителі із питанням впровадження додаткового маршруту до маршруту № 110. Голова ОДА дав доручення управлінню промисловості, розвитку інфраструктури та туризму опрацювати цю проблему, розглянувши пропозиції жителів Соколовського масиву, та вирішити питання у 15-денний термін.

«Ми зробимо все можливе, що від нас залежить, щоб допомогти вам. Для мене дуже важливо, щоб кожне звернення, озвучене на особистому прийомі було вирішене в найкоротші терміни», – сказав Ігор Гундич.

Із попереднього особистого прийому більшість питань, з якими жителі області зверталися до голови ОДА, вже вирішено. Зокрема, жителька міста Житомира, що зверталася за матеріальною допомогою на операцію, вже невдовзі отримає фінансову підтримку. Відповідні документи вже підготовлено. Також позитивно вирішено звернення щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

Версія для друку