Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич на засіданні Ради регіонального розвитку: Житомирщина йде в ногу з реформами

24 Жовтня 2017 • 13:18

Кіл-сть переглядів: 651

Пріоритети, які озвучує керівництво держави, на Житомирщині на достойному рівні.

 

На цьому наголошує голова облдержадміністрації Ігор Гундич, який сьогодні, 24 жовтня, бере участь у засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка.

 

«Житомирщина йде в ногу з реформами. У цьому переконався під час засідання Ради регіонального розвитку. Пріоритети, озвучені керівництвом держави, у нас на достойному рівні. Децентралізація, енергоефективність, новий освітній простір, підтримка інвесторів – тут ми одні з перших», – зазначив Ігор Гундич.

 

На засіданні Регіонального розвитку піднімаються питання впровадження реформ – децентралізації, медичної, освітньої та пенсійної реформ, детінізації доходів, підтримки бізнесу тощо.

 

«Зараз, як ніколи, маємо об’єднати зусилля для продовження реформ. Проголосувати своєчасно бюджет, проголосувати  реформу приватизації для того, щоб її зробити прозорою, спрощеною і ефективною. Держава повинна захищати бізнес, дати йому вільно працювати, забезпечити захист інвестицій і захист інвесторів. Бізнес зі свого боку має нарощувати прибутки, чесно сплачувати податки та створювати нові робочі місця», – наголосив Президент України Петро Порошенко.

 

Нагадаємо, у Житомирі пройшов Форум регіонального розвитку.

 

1

 

1

 

2

 

3

 

4

 

6

 

5

 

7

Версія для друку