Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич на Житомир.info: чиновникам треба пересідати на більш дешеві автомобілі, щоб відчути якість доріг. ВІДЕО

04 Листопада 2016 • 14:09

Кіл-сть переглядів: 571

1Про те, як формуватиметься команда голови ОДА, як будуть залучати інвестиції на Житомирщину, скільки отримує голова облдержадміністрації, що потрібно, аби відремонтувати дороги – розповів керівник області Ігор Гундич у програмі «Тема дня» на Житомир.info.

 

«Мені не байдуже, в якій країні будуть жити мої діти. Я вирішив: якщо ти щось можеш – не треба про це говорити, а приходь і показуй, що ти можеш зробити», – зазначає голова ОДА, коментуючи своє призначення.

 

За словами Ігоря Гундича, він сподівається стати останнім головою Житомирської облдержадміністрації, адже процес децентралізації не стоїть на місці – прийде час, коли не стане обласних адміністрації, а будуть префектури.

 

На сьогодні одним із важливих завдань голови ОДА є формування команди. «Я хотів би, щоб це були люди, які мають бажання працювати. Люди, які б розуміли, яка відповідальність на них лягає. Люди, які віддавали б себе повністю цій роботі», – розповідає Ігор Гундич.

 

Незабаром буде оголошено конкурс на заміщення вакансій заступників голови облдержадміністрації.

 

Однією з проблем у нашій області є стан доріг. Аби привести їх у належний стан, необхідно близько 2 млрд грн.

 

Ігор Гундич наголошує: «Залежить від того, на якому ти автомобілі їдеш: коли їдемо на Хайлендері – ця дорога здається рівнішою, коли їдемо на «Таврії» – дорога відчувається як більш гірша, звичайно, залежить від того, на якій ти машині їздиш. Думаю, чиновникам треба пересідати на більш дешеві автомобілі і тоді вони чітко будуть відчувати якість доріг, тоді буде більше коштів виділятися на їхній ремонт».

 

Про залучення інвестицій, стадіон «Полісся», допомогу учасникам АТО, відкритість влади дивіться у програмі.

 


Версія для друку