Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич провів особистий прийом громадян. ФОТО

11 Жовтня 2016 • 10:36

Кіл-сть переглядів: 746

 

1Сьогодні, 11 жовтня, т.в.о. голови облдержадміністрації вже вдруге провів особистий прийом громадян.

 

До нього звертаються найчастіше ті, хто зайшов у глухий кут стосовно вирішення питання. Жителі області приходять з проблемами, що виникають при оформленні земельних ділянок (приватизація чи оренда), із заборгованістю по заробітній платі підприємствами тощо.

 

Зокрема, житель Бердичівського району хоче займатися вирощуванням полуниці, але вже два роки не може оформити договір оренди земельної ділянки у 10 гектарів. Ігор Гундич відразу особисто зв’язався з в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Сергієм Козаковим. Питання буде розглянуте вже сьогодні на особистому прийомі в управлінні.

 

Жителі Житомирського району, які мешкають у будинках на території лісництва, зіткнулися з проблемою приватизації земельних ділянок, які знаходяться на балансі житомирського лісгоспу. Ігор Гундич наголосив: «Так, я можу допомагати, але на якомусь етапі, коли ви розпочнете процес. Я не вирішу це питання одним дзвінком. Вам потрібно попрацювати з юристами. Якщо тоді виникне якась заминка – я допоможу».

 

Також є й ті, кого хвилюють глобальні проблеми області, такі як будівництво сміттєпереробних заводів, відновлення роботи підприємств. Т.в.о. голови ОДА розповів, що зараз робота ведеться, ідуть пошуки інвестора, адже на будівництво заводу потрібні великі кошти.

 

«Якщо у вас є пропозиції – надавайте у письмовій формі. Я за те, щоб сміттєпереробний завод був. Але для цього потрібні ресурси», – зазначив Ігор Гундич.

 

Усі звернення, які приходять від громадян, направляються для оперативного вирішення відповідним структурним підрозділам облдержадміністрації.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

6

 

7

 

Версія для друку