Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018»

04 Квітня 2018 • 09:57

Кіл-сть переглядів: 217

бізнес-форум23 квітня у Києві відбудеться ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018», метою якого є консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

 

Організатор: Журнал «БізнесWOMAN». Співорганізатори: компанія BusinessGathering, ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку»

 

Партнери:Торгово-промислова палати України, МФО «Співпраця Україна – Діаспора», ТОВ «Тін Імпекс», БФ «Життя без страху», ГС «Промінь Україна», ГО «Світове Українство», ІА «Журналіст», компанія LEGEA.

 

Учасники:близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу.

 

Спікерами форуму будуть медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

 

Ознайомитись з перебігом І Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWOMAN 2017» можна за посиланням:http://uainworld.com/index.php/business-economy/item/3144-.

 

Версія для друку