Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ініціативних житомирян запрошують на зустріч з успішними людьми

06 Червня 2016 • 09:45

Кіл-сть переглядів: 619

14 червня о 18.00 год. житомирян запрошують на публічну розмову «Житомир, зроби голосніше!», що відбудеться в обласній філармонії.

 

Під час зустрічі-бесіди всі бажаючі зможуть ознайомитися із 5 готовими старт-апами, які можуть бути реалізовані в нашому місті, переглянути презентацію із оновленим дизайном обласного центру через 5 років, а також надихнутися новими ідеями для соціальних та бізнес-проектів у Житомирі, поспілкуватися із успішними людьми та переглянути музичну частину. Про це повідомляють організатори – громадська організація «Житомир, зроби голосніше».

 

«Цей проект – ініціатива людей, які родом із Житомира і мають приклади успішного соціально-відповідального бізнесу. Під час живого спілкування із цими людьми ми хочемо надихнути житомирян на створення нових старт-апів, показати, що в Житомирі це реально», – розповідає одна з ініціаторок проекту, депутат Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва та закликає усіх, хто прогне розвиватися і змінюватися, прийти на публічну розмову з цікавими людьми.

 

Також організатори обіцяють учасникам заходу приємну новину, яку можна буде дізнатися безпосередньо під час зустрічі.

 

«Якщо ти: 

 

– прагнеш знайти однодумців і бути в команді, де 1+1= 3…5 і навіть 100! 

– без зайвих переконань розумієш, що зміни починаються з себе і хочеш почути, що можна зробити вже зараз і якими інструментами користуватися ;

– маєш своє улюблене місце в Житомирі, яке, на твою думку, може позмагатися зі світовими top-100 ;

– чув про зміни в Івано-Франківську, Львові, Чернівцях (чи хочеш про них почути детальніше ) і віриш, що у Житомирі можна зробити ще краще;

– хочеш дізнатися, як привабити до свого міста тисячі туристів, а головне – чому вони мають захотіти до нас приїхати ;

– знаєш земляків, що надихають, або сам можеш надихнути кого завгодно;

– віриш, що за 5 років Житомир буде не впізнати…

 

…Без вагань долучайся! 

Ми ж детальніше розкажемо про себе, пригостимо кавою та запропонуємо свою концепцію готових бізнес-ідей для Житомира і заради нього, щоб перетворити місто на бізнес-туристично-привабли  вий осередок. А також анонсуємо одну приємну новину, про яку ти дізнаєшся лише якщо завітаєш на захід», – анонсує організація.

 

1

 

Версія для друку