Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Інклюзивні послуги – взаємодія влади та громадськості. На Житомирщині відбувся захід з представниками Національної Асамблеї людей з інвалідністю України

10 Червня 2024 • 11:30

Кіл-сть переглядів: 180

В рамках проєкту «Інклюзивні реабілітаційні послуги», що реалізовується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», представники Національної Асамблеї людей з інвалідністю України провели ознайомчу зустріч з представниками Звягельської територіальної громади.

 

Захід відбувся за участі представників органів місцевого самоврядування, закладів охорони здоров’я, а також регіонального представника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

 

Під час зустрічі учасників ознайомили із загальними аспектами надання реабілітаційних послуг, а саме: представлено Алгоритм проведення дослідження щодо надання медичних та реабілітаційних послуг в територіальних громадах; проведено обговорення проблемних питань щодо надання реабілітаційних послуг в територіальній громаді, а також проведено глибинне інтерв’ю з представниками ОМС.

 

Також відвідали КНП «Звягельська багатопрофільна лікарня» Звягельської міської ради та обговорили питання доступності реабілітаційних послуг для людей з інвалідністю у громаді.

 

Проведення зустрічі сприяло налагодженню діалогу з представниками проєктної громади, що в подальшому сприятиме злагодженій роботі всіх сторін над реалізацією завдань проєкту.

 

Захід відбувся завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 

Версія для друку