Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Керівник області привітав енергетиків з нагоди професійного свята. ФОТО

22 Грудня 2015 • 09:53

Кіл-сть переглядів: 788

Сьогодні, 22 грудня,  голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський привітав  представників енергетичного комплексу нашого краю з Днем енергетика.

 

«День працівників енергетики – одне із найсвітліших в прямому сенсі слова свят у році. Складно перебільшити значення енергетики в нашому житті, адже від неї залежить життєздатність всі інших галузей економіки, комфорт, тепло і світло в будинках безлічі людей. ПАТ «ЕК «Житомиробленерго»  є одним з кращих в Україні серед енергетичних підприємств», – зазначив у своїй промові Сергій Машковський. Керівник області подякував енергетикам за добросовісну роботу і відданість обраній професії та побажав міцного здоров’я, добробуту, плідної праці заради кожного громадянина та України.

 

За багаторічну, сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток енергетичної галузі, забезпечення надійного електропостачання споживачів  з нагоди відзначення професійного свята – Дня енергетика кращі працівника були нагороджені грамотами, подяками Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Житомирської обласної державної адміністрації та обласної ради. Електромонтер з експлуатації розподільних мереж Житомирського РЕМу, Валерій Мельник  був відзначений нагрудним знаком “Відмінник енергетики України”.

Версія для друку