Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Керівники області провели зустріч з афганськими організаціями Житомирщини. ФОТО

14 Лютого 2018 • 12:14

Кіл-сть переглядів: 493

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав керівництво області зустрілося з представниками організацій ветеранів Афганської війни.

 

Зустріч відбулася сьогодні, 14 лютого, у Житомирі за участю голови облдержадміністрації Ігоря Гундича та голови обласної ради Володимира Ширми.

 

«На сьогодні і обласна адміністрація, і обласна рада стоять лицем до усіх воїнів-афганців, учасників бойових дій. Цього року запланована реконструкція центру вертебрології, на базі якого, я впевнений, буде один з найкращих центрів реабілітації учасників бойових дій», – зазначив Ігор Гундич.

 

Голова обласної спілки ветеранів афганської війни Павло Ментов подякував за матеріальне забезпечення та налагоджену роботу в обласному військовому госпіталі, обласній лікарні та центрі вертебрології, де воїни-афганці можуть підлікуватися у хороших умовах.

 

Також члени афганських організацій наголосили на необхідності співпраці з учасниками АТО, адже на сьогодні саме їм афганці можуть передати свій досвід.

 

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ з Афганістану представники афганських організацій отримали відзнаки від облдержадміністрації та обласної ради.

 

Нагадаємо, завтра о 13.00 біля пам’ятного знаку «Братам загиблим у Афгані» у Житомирі відбудеться мітинг до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Версія для друку