Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Коли відбудеться перше засідання нової громадської ради. ФОТОРЕПОРТАЖ

24 Квітня 2015 • 14:51

Кіл-сть переглядів: 800

Делегати затвердили склад робочої групи по підготовці до його проведення.

 

Таким чином, до складу вже третьої громадської ради при облдержадміністрації увійшло 176 представників від інститутів громадянського суспільства, а її головою обрано Володимира Стельмаха.

 

Виступаючи перед присутніми, керівник регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Житомирській області Петро Грибан привітав усіх делегатів із обранням нового складу громадської ради при облдержадміністрації та побажав їм плідної й ефективної роботи.

 

«Діяльність новообраної громадської ради має бути зосереджена на захисті прав і свобод громадянина. Саме це стане першим кроком до подолання корупції. Закликаю усіх представників інститутів громадянського суспільства до співпраці з регіональним представництвом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Якщо наші права порушуються, про це недостатньо говорити в мікрофон. Потрібно написати письмове звернення і ми оперативно відреагуємо», – наголосив Петро Грибан.    

 

Представники громадськості та влади одностайні в тому, що для ефективної роботи громадської ради її члени мають ознайомитися із чинним законодавством, яке регламентує діяльність громадських рад, та діяти виключно в рамках правового поля.

 

q

 

w

 

e

 

r

 

m

 

g

 

n

 

y

 

g

        

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку