Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Коордрада затвердила план заходів для розвитку громадянського суспільства у 2018 році

21 Лютого 2018 • 16:01

Кіл-сть переглядів: 292

Координаційна рада при ОДА затвердила проект Плану заходів щодо реалізації в області у 2018 році Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016-2020 роки.

 

Рішення прийняли вчора, 20 лютого, під час першого у цьому році засідання Координаційної ради з питань сприяння у розвитку громадянського суспільства за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути.

 

Відповідно до Плану заходів, протягом березня-грудня 2018 року в області проводитиметься конкурс з визначення проектів (ініціатив) громадських організацій, для реалізації яких виділено 1 млн грн з обласного бюджету.

 

В рамках заходів запланований тренінг для представників структурних підрозділів районних державних адміністрацій з питань активізації посилення комунікації між органами влади і громадськістю на рівні районів області.

 

Також у Плані передбачається залучення громадськості до проведення масових заходів та сприяння у проведенні заходів, спрямованих на популяризацію волонтерського руху.

 

Нагадаємо, що з 1 березня 2018 року розпочинається прийом конкурсних пропозицій від інститутів громадянського суспільства Житомирщини на реалізацію грантових проектів, у 2017 році громадські організації реалізували 17 проектів за грантові кошти від ОДА.

 

 

Версія для друку