Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Костянтин Лопушанський провів нараду щодо цифровізації публічних послуг

25 Червня 2024 • 16:46

Кіл-сть переглядів: 269

Сьогодні, 25 червня, заступник начальника Житомирської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Лопушанський провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів ОВА.

 

Головною темою зустрічі стала — цифровізація публічних послуг місцевого значення.

 

Під час наради учасники обговорили необхідність та можливості оцифровування окремих видів найбільш затребуваних публічних послуг, які надаються ОВА та її структурними підрозділами.

 

Костянтин Лопушанський підкреслив, що переведення окремих послуг в електронний формат матиме низку переваг:

 

зниження навантаження на працівників — автоматизація процесів дозволить звільнити значну кількість робочого часу, який зараз витрачається на рутинні операції;

 

зменшення витрат часу та зусиль на обслуговування — електронні послуги дозволять громадянам швидше та зручніше отримувати необхідні документи і довідки, що значно покращить якість обслуговування.

 

Костянтин Лопушанський також наголосив на важливості подальшого розвитку цифрової інфраструктури та навчання працівників новим технологіям. За його словами, це ключові аспекти для успішної реалізації цифровізації в області.

 

“Зусилля, спрямовані на оцифрування послуг, обов’язково принесуть позитивні результати, знизять бюрократичні перепони та створять сучасну і зручну систему взаємодії між громадянами і державними органами”, — підкреслив заступник начальника ОВА.

Мінцифри працює над тим, щоб Україна стала найзручнішою країною у світі з точки зору надання державних послуг.

Версія для друку