Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Костянтин Лопушанський провів робочу зустріч з естонською делегацією

31 Травня 2024 • 15:11

Кіл-сть переглядів: 316

Сьогодні, 31 травня, заступник начальника Житомирської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Лопушанський провів робочу зустріч з представниками Естонського центру міжнародного розвитку (ESTDEV) та Посольства Естонії в Україні.

 

Під час зустрічі учасники обговорили формат проведення Курсу з проєктного менеджменту для громад Житомирщини, старт якого планується уже на початку осені. Також, обговорили перспективи реалізації спільних проєктів у сфері цифровізації в  Житомирській області.

 

«ESTDEV з початку широкомасштабного вторгнення підтримує Житомирщину у подоланні наслідків війни та підтримки населення регіону. Ми вдячні естонським партнерам за непохитну підтримку та допомогу», — зазначив Костянтин Лопушанський.

Також на зустрічі додатково обговорили можливості у налагодженні партнерств у секторі цифрових трансформацій. Після зустрічі учасники домовились про аналіз можливих проєктів для подальшої їх інтеграції на теренах Житомирської області.

 

Довідково. Естонський центр міжнародного розвитку (ESTDEV) – це організація, яка фінансується Урядом Естонії та відповідає за управління і реалізацію міжнародних проєктів з надання гуманітарної допомоги Естонією через партнерства та інвестиції. Ці проєкти спрямовані на зміцнення демократичного врядування, розбудову економіки та допомогу населенню.

 

Версія для друку