Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

«Крилаті піхотинці» завершили практичне навчання

12 Листопада 2015 • 10:11

Кіл-сть переглядів: 685

Особовий склад зведеної тактичної групи 25 окремої повітрянодесантної бригади ВДВ Збройних Сил України завершив практичне навчання з підготовки та ведення рейдових дій в умовах застосування артилерійських засобів та авіації противника.

Воїни-десантники до місця проведення навчання здійснили марш протяжністю понад 500 км комбінованим способом. Прибувши до визначеного району, «крилаті піхотинці» розмістилися у базовому таборі, готові до ведення рейдових дій. Із метою виявлення переднього краю умовного противника сили розвідувальних підрозділів здійснили розвідку місцевості та провели бій для виявлення основних вогневих засобів. Після цього військовослужбовці приступили до рейдових дій, знищуючи виявлені вогневі позиції силами артилерійських підрозділів, що були додані до основних сил: самохідно-артилерійською батареєю 2С9 «НОНА», реактивною артилерійською батареєю БМ-21 «ГРАД», зі штатного озброєння БТР-4Е та великокаліберних кулеметів.

Десантники, знищивши виявлені вогневі засобі противника, продовжили рейдові дії у тилу противника з метою виявлення та знищення його замаскованих об’єктів. Вийшли із зони проведення рейдових дій у тилу противника «крилаті піхотинці» до району збору, форсуючи водні перешкоди своїм ходом та понтонним мостом.

Після виходу підрозділу в район збору, десантники організували кругову оборону.

Версія для друку