Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич: Центр вертебрології знаходиться у державній власності

19 Листопада 2018 • 10:07

Кіл-сть переглядів: 353

1Центр вертебрології та реабілітації, реконструйований за кошти ДФРР та обласного бюджету, знаходиться повністю у власності держави.

 

На цьому наголосив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час відкриття Центру, яке відбулося 16 листопада за участю Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.

 

«Центр знаходиться у державній власності – і крапка. Нікому його ніхто віддавати не збирається. Дійсно, з 2001 року були наміри цей об’єкт “прихватизувати”, по-іншому це не можна назвати. Але на сьогодні ми відстояли його і оформили право власності», – зазначив Ігор Гундич.

 

Сьогодні, 19 листопада, Центр розпочинає свою роботу. Фахівці надаватимуть медичні послуги пацієнтам, які отримали черепно-мозкові травми, травми хребта і спинного мозку, судинні ураження головного і спинного мозку, а також із порушенням опорно-рухового апарату.

 

Нагадаємо, Центр вертебрології та реабілітації відкрили 16 листопада, за участю Геннадія Зубка, керівництва області та міста, депутатів.

 

За словами Геннадія Зубка, такий Центр – приклад для всієї України.

 


Версія для друку