Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До відкриття готується медіатека в Попільнянській гімназії: замовили меблі та закупили комп’ютерну техніку

30 Липня 2018 • 12:24

Кіл-сть переглядів: 245

На Житомирщині у серпні будуть завершені ремонтні роботи ще у майже 15 мультимедійних бібліотеках у різних районах області. Так наприкінці серпня почне функціонувати медіатека у Попільнянській гімназії №1 Попільнянської селищної ради.

 

Медіатека – це сучасний варіант публічної мультимедійної бібліотеки, де кожен може безкоштовно користуватися Інтернетом, принтером, зробити копію документа або почитати книжки чи журнали. Кожна мультимедійна бібліотека пристосована для роботи з комп’ютерною технікою, для проведення тренінгів, майстер-класів, виставок та презентацій. Тут можна влаштовувати навіть кінопокази та проводити засідання дискусійних клубів.

 

Скоро в Житомирській області працюватиме ще одна нова мультимедійна бібліотека. Цього разу відкриття відбудеться у Попільнянській гімназії №1. Там вже проведені ремонтні роботи, підготовлено приміщення для розташування меблів та обладнання. Для потреб медіатеки закуплено 3 ноутбуки, інтерактивна дошка, проектор та роутер.

 

За словами директора Попільнянської гімназії №1 Володимира Шуляра, вже замовлено виготовлення меблів. І найближчим часом відремонтоване приміщення медіатеки буде облаштоване.

 

Мультимедійну бібліотеку технічно обладнають для проведення смарт-навчання та облаштують усі можливості для креативного проведення часу молоді та організації дитячого дозвілля. Відвідувачі бібліотеки зможуть користуватись комп’ютерами, принтером, електронними книгами та сенсорною дошкою.

 

Нагадаємо, що в області вже відкрито 10 мультимедійних бібліотек. А до початку нового навчального року таких закладів буде вдвічі більше.

 

 

 

 

 

 

Версія для друку