Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Огляд можливостей на навчання для ІГС області

30 Липня 2018 • 13:53

Кіл-сть переглядів: 269

можливостіЗапрошуємо інститути громадянського суспільства Житомирщини до огляду можливостей для навчання, вдосконалення професійник вмінь та саморозвитку.

 

Увага! Дедлайни подачі заявок на участь в подіях можуть бути в найближчий час.

 

 

Конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність»

МФ «Відродження» оголосив конкурс «Безпечна громада – спільний інтерес, спільна відповідальність».

 

Мета: підтримати формування сталих зв’язків на рівні територіальних громад, що сприяють впровадженню підзвітності поліції, вирішенню проблем безпеки у громаді, встановленню правопорядку, попередженню злочинності, розвитку безпечного середовища.

 

Учасники: неприбуткові організації, зокрема благодійні організації, громадські об’єднання (в тому числі громадські організації та спілки).

 

Максимальний розмір гранту: 700 000 грн.

 

Останній термін подання аплікаційної форми проекту –  15 вересня 2018 р., 17:00 год.

 

Завантажити аплікаційну форму та дізнатися більше про конкурс можна за посиланням: http://gurt.org.ua/news/grants/47081/bull/.

 

 

8- й набір Відкритого університету реформ

Якщо ви – молода людина, яка прагне долучитися до реформування країни, отримати теоретичні знання та практичні навички, необхідні для творення змін у громадському чи державному секторі – подавайте заявки на навчання у 8-му наборі Відкритого Університету Реформ.

 

ВІДКРИТИЙ УНІВЕРСИТЕТ РЕФОРМ – спільний освітній проект Реанімаційного пакету реформ і Центру демократії та верховенства права, що проводиться за фінансової підтримки Швеції.

 

Цільова аудиторія проекту: особи віком 20-27 років.

 

ОРГАНІЗАЦІЙНІ ПИТАННЯ

– подати заявку: https://goo.gl/fUQaWd до 12 серпня 2018 року, включно;

– відбір проводиться на конкурсній основі – найкращі кандидати будуть запрошені на співбесіду.

 

Тренінг «Участь жінок у демократичному розвитку України»

Громадська організація «Центр підтримки молодих жінок» (м.Дніпро) розпочинає реалізацію проекту «Гендерна перспектива миру».

 

Проект спрямований на підсилення професіоналізму лідерок жіночих організацій та жінок-активісток з локальних громад м.Дніпра та Дніпропетровської області для подолання соціальної напруги, запобігання конфліктів і миробудування, участі у демократичному розвитку України і рівноправного партнерства жінок і чоловіків у різних сферах життя країни, встановленні гендерної рівності.

 

 

Участь у тренінгу – безкоштовно. Впродовж дня передбачені перерви на чай зі смаколиками.

 

Проект координує – Кузьменко Ольга, (066)273-90-86.

 

Тренінг відбудеться 15 серпня. Реєстрація – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMNH1DSC-ImYnFubajT_iSYgZfz80EfBoFq8tyn9sgGgfqUQ/viewform.

 

 

Академія публічної дипломатії

Кримськотатарський Ресурсний Центр і Центр політичного аналізу та прогнозування “Крим” оголошують набір учасників до другої Академії публічної дипломатії.

 

В рамках академії будуть підготовлені 20 активістів для інформування міжнародної громадськості про порушення прав людини і репресії в Криму.

 

Для того, щоб стати слухачем Академії, потрібно мати бажання працювати на міжнародному рівні з проблем Криму і кримських татар, заповнити анкету і написати мотиваційний лист “Чому я хочу стати слухачем Академії публічної дипломатії” і відправити за адресою ctrcenter2015@gmail.com до 1 серпня 2018 року. Кандидати, що пройшли перший тур, будуть запрошені на співбесіду до 10 серпня 2018 року.

 

Анкета: https://drive.google.com/file/d/1UL8uVd3IIgqgrsR7vJhWBtsHl0KgwWGH/view.

Версія для друку