Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Спортивні держслужбовці, – Ігор Гундич привітав фіналістів обласного етапу спартакіади. ФОТО

06 Липня 2018 • 12:33

Кіл-сть переглядів: 554

Обласний етап 20-ї ювілейної спартакіади пройшов сьогодні, 06 липня 2018 року, у м. Андрушівка. Особливістю спартакіади є те, що участь у ній брали державні службовці з усієї області.

 

Голова ОДА Ігор Гундич наголосив, що область, яка є в хабі розвитку спорту, тепер має показати належний рівень і на всеукраїнській спартакіаді, направивши туди кращих спортивних держслужбовців:

 

«Житомирщина ставить пріоритет на розвиток і підтримку спорту, на будівництво спортивних об’єктів. Тому область, яка є в хабі розвитку спорту, має показати належний рівень і на всеукраїнській спартакіаді держслужбовців».

 

Керівник області підкреслив, що підтримує ініціативних людей, які розвиваються не лише вузькопрофесійно, а й мають спортивне хобі.

 

«Сьогодні своїм прикладом ви демонструєте те, що державні службовці – це не тільки люди в білих комірцях, які займатися паперовими справами, а й часто є універсальними солдатами, різнобічно розвинутими, спортивними і командними працівниками», – підкреслив Ігор Гундич, а також додав, що переможці спартакіади будуть достойно мотивовані на нові результати.

 

Участь у обласному етапі спартакіади взяли 17 команд із різних районів та міст області. Змагалися держслужбовці за різними спортивними напрямками: футбол, теніс, волейбол, шахи та ін.

 

Інформація про переможців буде опублікована згодом на сайті ОДА.

Версія для друку