Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Любарська лікарня отримала три нові діагностичні апарати

25 Квітня 2024 • 15:37

Кіл-сть переглядів: 457

Завдяки співпраці Любарської громади та керівництва Любарської лікарні, було придбано три основні діагностичні апарати для обстеження пацієнтів.

 

 

З селищного бюджету було виділено майже 3 млн грн на закупівлю сучасного медичного обладнання. У результаті, лікарня отримала рентген-апарат вартістю 5,6 млн грн, відеоендоскопічну систему, яка коштувала понад 2,5 млн грн та біохімічний аналізатор вартістю 0,7 млн грн.

 

 

Нове обладнання значно підвищить ефективність діагностування, забезпечить своєчасне виявлення перебігу захворювань та дозволить швидко реагувати на медичні потреби пацієнтів. Ці технологічні оновлення дозволять лікарні більш ефективно задовольняти потреби не лише цивільного населення Любарської громади, а й військовослужбовців, які перебувають на лікуванні.

 

Завдяки цим інвестиціям «Любарська лікарня» стає сучасним медичним закладом, здатним надавати кваліфіковану медичну допомогу на високому рівні, відповідаючи сучасним вимогам медичного обслуговування і діагностики.

 

Лікарня надає пакет послуг №53 «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям у стаціонарних умовах» та пакет №54 «Реабілітаційна допомога дорослим і дітям в амбулаторних умовах». 

 

Версія для друку